Que es i per què serveix l’ AMPA?

L’ampa de la nostra escola, és una entitat sense afany de lucre formada per pares i mares. Una de les maneres que tenim per formar part de la vida de l’escola dels nostres fills.  El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nens i nenes. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

Que fem?

  • Gestió d’activitats extraescolars
  • Festes i celebracions com: la nit de Castanyada, Carnaval, Festa del pati, i l’estrella de l’escola “Margalló a la Fresca”.
  • Conferències i tallers per a mares/pares
  • Gestió en la venda de llibres
  • Collaboració amb els alumnes de 6è
  • Aportació de material escolar

Això en part ho podem fer gràcies a la quota anual que aporten les famílies sòcies de l’ Ampa. D’altra banda és imprescindible  la participació dels pares i mares que voluntàriament dediquen, en ocasions, moltes hores del seu temps a que tot això sigui possible.

Quants més  pares participem d’ aquesta tasca, menys hores haurem de dedicar. Es per això que des de la Junta i des de les nostres Comissions, ens agradaria molt poder comptar amb la teva participació, ja sigui en tasques d’organització d’activitats, ja sigui com a participant en les mateixes, sense que això t’impliqui adquirir responsabilitats permanents si no ho vols. Si desitgessis col·laborar amb continuïtat en les esmentades tasques, seràs ben rebut/da, i t’ho agraïm. Si no pots o no vols, encara hi ha la possibilitat de participar en tasques puntuals, sense un compromís de continuïtat.

Ara, una pregunta important per nosaltres, ja que treballem diàriament per millorar la nostra tasca, ajuda’ns amb els teus comentaris:

Tu que esperes de l’AMPA?

logo-ampa

Deixa un comentari