El diumenge 12 de maig… Festa del Pati!

Un any més des de l’Escola s’organitza la Festa del Pati, amb la col·laboració de la Comissió de Festes de l’AFA, amb l’objectiu de passar un dia plegats posant bonic el pati de l’escola.

Serà el diumenge 12 de maig a partir de les 10h., i aquest any des de l’Escola es proposa pintar el volcà que vam construir l’any passat i arreglar algun raconet més del pati. Des de la Comissió de Festes de l’AFA també proposem un taller per decorar el pati en el que podran donar un cop de mà els més petits.

Al migdia la Comissió de Sisè oferirà una degustació de pa amb oli i pernil, els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a la festa de comiat de l’alumnat de sisè.

Després dinarem tots junts, hi haurà fideuà! Per generar els mínims residus possible et proposem que portis el teu plat, gots i coberts de casa.

També es convoca el tradicional concurs de pastissos, aquest any el tema és l’hort. Porta el teu pastís, galetes,… i participa!

A la tarda farem una festa Holi, la festa dels colors, amb actuació de Bollywood i classe oberta on aprendrem a ballar danses de la Índia. Porteu roba blanca!!!

Hi haurà servei de bar durant tot el dia. Recorda que cal reservar el dinar i les bosses de pols de colors pel Holi.

Preu del dinar (fideuà, pa, aigua i gelat): 7 € per famílies sòcies i 9 € per no sòcies.

Preu dels pols de colors (bosses de 100 grams): 3 € (2 bosses) i 6 € (5 bosses). El pols de colors no és tòxic, no té gluten i és 100% biodegradable. Si tens dubtes, pots consultar aquest enllaç.

Com reservo el dinar i les bossetes de pols de colors? Pots reservar fins al 7 de maig

  • Fent un ingrés a l’AFA ( ES33 2100 4568 1102 0020 5248) indicant al concepte el nom del/de la nen/a o de la família i quants dinars i bosses voleu (ex: Manel P5 2 dinar i 5 holi)
  • Pagant-ho al despatx de l’AFA dins l’horari d’obertura.
  • Deixant els diners en un sobre a la bústia de l’AFA, junt amb el paper que repartirem als nens i nenes emplenat.

Serà un gran dia, us esperem!!!

2 pensaments sobre “El diumenge 12 de maig… Festa del Pati!

Deixa un comentari