Engeguem motors: llibres i servei d’acollida

Hola famílies margallonines! D’aquí ben poc comença el nou curs escolar, us recordem dos dels temes que tenim entre mans:

  • Venda de llibres: Recordeu que aquest dimecres i dijous 4 i 5 de setembre de 17h. a 19h. serem al menjador de l’escola per entregar-vos els llibres que ja haureu d’haver pagat. Recordeu que si no ens ho heu fet arribar per mail, ens heu de portar els rebuts conforme heu pagat els llibres i la quota de l’AFA i heu de portar el full de sol·licitud de comanda. Aquest any, per minimitzar residus, no tindrem bosses de plàstic, us demanem porteu una bossa de casa per endur-vos els vostres llibres. En aquest enllaç teniu tots els fulls de sol·licitud de comanda de llibres: http://afa.elmargallo.cat/comissions/llibres/ . Si no podeu venir a recollir els llibres escriviu-nos un correu electrònic i us els deixarem a la classe corresponent per tal que l’infant els tingui el primer dia de curs.
  • Servei d’acollida de 8 a 9h: A l’enquesta que vam fer sobre la necessitat d’aquest servei hi va haver diverses famílies interessades, i per això proposem tirar-lo endavant. Per ara només una família s’hi ha inscrit, us demanem que ompliu AQUEST QÜESTIONARI si us interessa l’acollida el mes de setembre, en cas contrari l’haurem d’anul·lar. Recordeu que teniu fins aquest dimecres dia 4 per fer el pagament de l’acollida del mes de setembre. Tota la informació la trobareu AQUÍ.

Per qualsevol dubte ens podeu escriure a afa@elmargallo.cat.

Fins aviat!

Un pensament sobre “Engeguem motors: llibres i servei d’acollida

Deixa un comentari