PRESENTACIÓ DE LA NOVA JUNTA

Benvolgudes famílies,

El passat 6 de novembre es va celebrar l’Assemblea de l’AMPA on, entre d’altres temes, es van escollir els nous càrrecs de la Junta. Mitjançant aquesta carta ens volem presentar a les famílies. Agafem el relleu de l’antiga Junta amb moltes ganes i il·lusió per seguir treballant pel benestar dels infants de la nostra escola, com han fet les nostres predecessores fins ara.

Els nous membres de la Junta som:
Presidenta: Mireia Montserrat
Vicepresidenta: Marta Soler
Secretària: Elsa Cerrato
Tresorera: Marta Cruz

Ja hem començat a treballar amb l’objectiu de contribuir en la tasca educativa que es duu a terme des de la nostra escola, i amb la idea que l’AMPA sigui un lloc on les famílies us sentiu representades, on pugueu participar lliurement i un canal de comunicació directe entre famílies i escola.

Us animem a participar d’aquest projecte, que és el de tots i totes, la vostra implicació és clau per poder-lo tirar endavant. Per això us posem a disposició diversos mitjans a través dels quals podeu fer-nos arribar les vostres opinions, inquietuds i aportacions. També us animem a que, dins de les vostres possibilitats, us apunteu a les diferents Comissions de l’AMPA, o a que us presteu voluntaris/àries per esdeveniments puntuals.

Les maneres de contactar amb nosaltres són:
Mitjançant el correu electrònic ampa@elmargallo.cat
Trucant o enviant un missatge de whatsapp al telèfon 634 53 99 39
Presencialment els dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 17:30 al despatx de l’AMPA

Mantindrem actiu aquest bloc de l’AMPA, on posarem informació sobre activitats que organitzem i també d’altres activitats que poden ser del vostre interès.

Aprofitem per informar-vos que a partir del dimarts 28 de novembre la nova administrativa de l’AMPA serà la Mireia Font, que us atendrà al despatx de l’AMPA en els horaris que hem especificat. Volem agrair a la Marina la seva dedicació durant tots aquests anys i les facilitats que ens ha posat sempre.

Tot esperant la vostra col·laboració, ens acomiadem cordialment.

La Junta de l’AMPA El Margalló

Deixa un comentari