27 de Setembre, Assemblea General

Bona nit, doncs ja hi tornem a la rutina, així que com cada any toca assemblea general, per fer un resum d’aquest curs i el passat  i prendre decisions per el bon funcionament de l’Ampa.

Sota trobareu l’ordre del dia, entre els quals es troben 2 punts bastants importants.

  • Contractació laboral de administrativa per l’ampa, es una decisió que influiex molt en els comptes.
  • Renovació càrrecs de la junta, aquest any s’han de renovar. Els qui volgueu presentar candidatura la podeu enviar al correu de l’ampa: ampa@elmargallo.cat, abans del proper dia 24 de Setembre, i les farem publiques el dia 25 per tal que tothom pugui anar pensant a qui votar, tot i així sempre es podran fer candidatures en la mateixa assemblea.

Aquest punt es l’últim de l’ordre del dia, us preguem que tingueu en compte que l’assemblea serà llarga i us podeu quedar a votar.

L’assemblea es només per a socis, però desprès a les 18:30, es farà una reunió informativa oberta a totes les families de l’escola per tal de poder explicar els motius que van donar lloc a la decisió de no organitzar El Margalló a la Fresca.

Si us plau preguem màxima assistència.

Hi haurà servei d’acollida gratuït, imprescindible inscripció prèvia a la Marina o a ampa@elmargallo.cat abans del 24 de Setembre.

Deixa un comentari