Xerrada de l’IMET: Hem de parlar de sexualitat (i abusos) a casa?

El proper dimarts 26 de novembre, a les 17.30 hores, l’Institut Municipal d’Educació i Treball organitza la xerrada Hem de parlar de sexualitat (i abusos) a casa?

Parlar de sexe amb els nostres fills és quelcom incòmode que, sovint, intentem evitar. Com si amb el pas del temps tot es pogués resoldre sol. No obstant, els nostres fills i filles necessiten les nostres orientacions. Com a pares i mares els hem d’ajudar a trobar-se, el que ens servirà, alhora, per créixer amb ells.

Si volem parlar de sexe, no podem començar de qualsevol manera. Abans que arribi la pubertat hem de treballar el terreny. No obstant, és fàcil que apareguin dubtes i preocupacions sobre què dir, què no dir, com fer-ho, quan és el moment adequat, què fer quan es donen certes situacions o sorgeixen certes preguntes…

Amb aquesta xerrada s’intenta donar resposta a totes aquestes preguntes i oferir pautes sobre com abordar l’educació afectiu-sexual dels fills i filles.

Les persones que estigueu interessades a assistir a aquesta xerrada, us podeu inscriure a través del següent formulari, o enviant un missatge al correu electrònic tcontreras@imet.cat, o trucant al telèfon 93 814 0440 (ext. 7246).

Deixa un comentari