Xerrada: Assetjament escolar 16 de Febrer

Des de fa un temps no hi ha dia que no aparegui a les noticies algun cas d’assetjament escolar, sempre son greus però la veritat alguns arriben a uns extrems irreparables per desgracia, suposo que tots sabreu de que parlem.

Aixó fa que molt pares i mares puguem tenir dubtes de si els nostres fills tenen cap problema d’aquest tipus, altres no en tenen dubtes ho saben, per aixó hem pensat que seria una bona idea preparar una xerrada sobre aquest tema.

De la mà de Adriana De Jesús (Psicòloga i Formadora) i  Esperanza Treviño (Educadora Social i Formadora), ens faran una xerrada en la que es fomenta el reconeixement de la diversitat i de la individualitat amb un mètode basat sobre tot en l’ empatia.

Esperem que sigui del vostre interès, tindrà una duració aproximada de 1’5 hores, i qui ho necessitin tindran servei d’acollida per els nens/nenes (2€ nen/nena).

 

16 de Febrer

de 17:00 h a 18:30 h

Assetjament escolar

Servei d’acollida 2€/nen.

Si us plau confirmeu assistencia i/o acollida a:

ampa@elmargallo.cat

Us enllaçem el següent video ja que creiem que es una campanya molt adient, i es molt recomanable per no dir imprescindible que el nostres fills i filles ho vegin i ho entenguin.

De la campanya “12 meses 12 causas de Telecinco”

 

Deixa un comentari