CARTA DE COMIAT DE L’EXPRESIDENT DE L’AMPA

Benvolguts/es,

Sembla que fos ahir (però ja soc deu anys més vell) que el nostre fill gran, l’Eduard, que enguany ha començat 1er d’ESO, va començar P3 al Margalló. I sabeu què? Des del primer moment vaig tenir clar que, d’una manera o d’una altra, volia participar activament en l’escola. I és clar, la millor manera per un pare o una mare de participar activament en l’escola dels seus fills, és a través de la seva AMPA. Sens dubte.

No va ser gens difícil. En aquells temps la junta es reunia mensualment (encara que sembli mentida), i ningú va posar cap pega a que hi pogués anar a treure-hi el nas. Jo només volia escoltar, i aprendre i entendre el seu funcionament.  Crec que va ser el curs següent, quan en Jordi Llorens (un altre “veterano” de l’escola) va plegar de vicepresident, que m’hi vaig fotre de cap. I fins el passat dimecres 30 de novembre…

Aquesta participació activa m’ha permès conèixer un munt de gent fantàstica, que segurament d’altra manera no hagués estat possible. No cal esmentar noms, tampoc voldria ara oblidar-me de ningú, però tots els moments viscuts plegats han servit perquè amb algunes d’aquestes persones resti una amistat sincera. I només això ja paga la pena.

Explico tot això per animar, a aquells i aquelles que encara estigueu indecisos, a donar el pas. Perquè participar activament a l’AMPA no només és d’una importància enorme per millorar l’escola dels vostres fills, sino que de retruc us reportarà vivències i amistats que recordareu amb alegria.

Molta sort i molta feina a la nova junta, i a les persones que en la darrera assemblea han donat aquest pas endavant.

Força Margalló!!

 

Txus Santacana

 

Deixa un comentari