Aquest dissabte, vine a la XVI Festa per una Societat Inclusiva al Garraf

La tarda d’aquest dissabte 25 de maig al parc de Baix-a-Mar es celebra la XVI Festa per una Societat Inclusiva al Garraf, amb el lema “Tots som igual de diferents”.

La Festa està organitzada per la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf,  la Plataforma Ciutadana del Garraf per una Empresa Inclusiva,  i la Coordinadora d’entitats, centres, ciutadans i ciutadanes per una Societat Inclusiva a la Comarca del Garraf.

Amb la celebració d’aquesta jornada es vol contribuir a sensibilitzar l’opinió pública sobre els beneficis que ens aporta a tots i a totes la inclusió social dels infants, joves i persones adultes amb discapacitat, independentment de quina sigui la tipologia de la seva discapacitat i el seu grau d’afectació.

És una festa amb una llarga llista de tallers, jocs i activitats adreçades a totes les edats. Des de l’AFA hi col·laborem amb un taller de pinar cares.

A les 16.30h. es farà una cercavila que començarà a la Plaça de la Vila, i les activitats tindran lloc de 17 a 20h. De les 20 a 21h hi haurà un espectacle de cloenda que anirà a càrrec de la xaranga “Buskant el To”. La festa està  apadrinada per Marc Buxaderas (conferenciant i monologuista).

T’hi esperem!!!

Deixa un comentari