Anul·lem el casal d’estiu 2020

Hola famílies de l’Escola El Margalló!

Esperem que estigueu totes molt bé.

Us volem informar que des de la Junta de l’AFA s’ha decidit no fer el casal d’estiu aquest any pels motius que exposem a continuació.

Aquest estiu l’Ajuntament fa obres a l’escola, per tant no podrem fer-la servir pel casal. Això ho sabíem abans del confinament, i per això vam sol·licitar el Centre Cívic de La Collada per fer el nostre casal, amb la previsió de fer activitats tant a l’interior com a l’exterior i força sortides amb el trenet. Amb les circumstàncies actuals, però, encara no ens han pogut assegurar que podrem tenir aquest espai i, tot i que al final el puguem tenir, és segur que moltes de les activitats que teníem en ment no es podran fer. Tot això sumat amb el fet de no saber si haurem de compartir l’espai amb altres activitats i els criteris que la Generalitat de Catalunya ha decretat que han de complir els casals, compliquen molt la organització del casal en les condicions que ens agradaria.

Per tots aquests motius, i amb pena, us comuniquem que no farem el casal. Preferim decidir-ho ara i que les famílies que ho vulguin es puguin organitzar d’una altra manera que esperar-nos i finalment haver de dir-vos que no es pot tirar endavant.

Esperem que ben aviat puguem trobar-nos tots i que els nostres fills i filles puguin gaudir d’un temps de lleure tots junts i sense traves.

Sabeu que per qualsevol cosa ens podeu contactar per correu electrònic.

Gràcies per la vostra comprensió.

Deixa un comentari