18 de Gener Taller Connecta amb els teus Fills

Bona nit famílies, comencem l’any amb un taller, pensem que molt interessant i que tots nosaltres com a pares li podrem treure partit en un moment o altre.

18 de Gener  

de 17:00 h a 19:00 h

“Connecta amb els teus fills: parlem de les drogues” (taller inicial)

(per a famílies amb infants de 6 a 16 anys)

Impartida per l’entitat Connecta i Actua a fi de prevenir els problemes relacionats amb el consum de certes substàncies, el paper de les mares i els pares és vital. Segons la nostra manera d’entendre l’educació dels nostres fills i filles i la forma de reaccionar davant dels fets més insignificants del dia a dia, fomentarem o no el desenvolupament d’habilitats i estratègies que els permetin afrontar les situacions de consum de drogues i altres conductes de risc i, al mateix temps, influirem en part sobre el desenvolupament de la seva personalitat.

Per aquest motiu, s’ofereix als pares i les mares la possibilitat d’explicitar i millorar aquests recursos a través del programa “Connecta amb els teus fills. Com prevenir el consum de drogues i altres conductes de risc?”.

La xerrada consisteix en una sessió formativa de dues hores de durada sota el títol “Connecta amb els teus fills: parlem de les drogues”

Durant la sessió, persones professionals de l’àmbit de l’educació i la salut proposen eines pràctiques als pares i les mares perquè els ajudin a resoldre dubtes i inseguretats. La prevenció de les conductes de risc, cal iniciar-la ja des dels primers anys, no hem d’esperar a trobar-nos amb el problema per actuar. Cal saber com fomentar el diàleg, l’autoestima, les habilitats per afrontar la vida… L’objectiu de la xerrada és ajudar a resoldre els dubtes, les pors i les inseguretats.

Parlarem sobre les mares i els pares com a models (el que fem i el que diem en el dia a dia…), els límits (els referents, les normes…), la comunicació (saber escoltar, el diàleg intergeneracional…), els iguals, el grup, la colla, els amics i amigues…

A continuació podreu descarregar un petit breviari on podreu ampliar informació sobre el taller.

7 Breviari Connecta (18.02.17)

Recordeu, aquest curs podreu disposar de servei d’acollida per 2 € nen, incloent els germans i germanes més petites..

(Mínim 10 nens/nenes)

Si us plau confirmeu assistencia al taller i a l’acollida

ampa@elmargallo.cat

 

Deixa un comentari